Content:

Salzburg & Salzkammergut

Een onvergetelijke dag in één van de mooiste regio's van Oostenrijk

Een combinatie van de excursies van Mozart City en Salzkammergut tocht. De excursies kunnen ook verdeeld worden over twee dagen.

Mozart City tocht en Salzkammergut tocht

1. gedeelte: Salzburg Mozarts City Trip

De tocht begint bij het Slot Mirabell dat in het jaar 1606 door aartsbisschop Wolf Dietrich gebouwd werd. Thans is er het stadsbestuur gevestigd.

Volgend station is het Mozarteum (vert.: Universiteit voor muziek, theater en beeldende kunst) en het Marionettentheater. Daarna voert de tocht naar het Landestheater en Mozarts Wohnhaus op het Makartplein.

Hier bevindt zich ook de Dreifaltigkeitskirche (vert.: drievuldigheidskerk) gebouwd door de barokarchitect Fischer von Erlach. Nadat de Salzachrivier is overgestoken gaat de tocht verder langs het Justizgebäude (vert.: Paleis van Justitie) richting Slot Hellbrunn.

2. gedeelte: Salzkammergut tocht

Deze rondrit door het "land van de operettes" voert via Hof en Fuschl naar St.Gilgen, Strobl en tenslotte nanar St Wolfgang.

Van mei tot oktober kunt u een romantische scheepstocht over de Wolfgangsee maken, van oktober tot mei laten wij u de keizerstad Bad Ischl zien.

Op de terugweg voert de tocht langs de Krottensee naar de Mondsee, waar wij nogmaals een kleine tussenstop maken voordat wij naar Salzburg terugkeren.

Wij reserveren graag plaatsen voor u .

Mozart City tocht en Salzkammergut tocht

is in het Duits, Deutsch, Engels en Frans
Speciale prijs - u bespaart 5.- Euro
van 11:00 18:00 uur

Tijdsduur: 5 uur

tijdsduurVolwassenenKind(eren)
het gehele jaar€ 55,-€ 42,-

You can book the tickets on your arrival day or even the same day in the morning at our reception.Boek
Locatie & aankomst
.